Om oss

Vem vill vara en i mängden?

Vår filosofi är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vill lära känna er, bygga upp ett gemensamt förtroende, engagerar oss och se till helheten inom ert företag när vi arbetar med era uppdrag.

Är det något vi lärt oss genom åren, så är det att en bra relation leder till framgång. Vi hoppas att ni vill uppleva det tillsammans med oss!

Anna Rössel & Daniel Fabregat grundade One Relation Events & Meetings 2012.

Vilka vi är

🚀 One Relation – en pigg uppstickare sedan 2012

Bred kunskap
Vi jobbar med alla typer av företagsevenemang, från vanliga möten till extraordinära ögonblick. Vårt syfte? Att skapa upplevelser åt er, som överträffar förväntningarna och förstärker banden mellan människor och företag – vi älskar alla typer av möten!

Kreativitet som vår grundsten.
Vi tror på kraften i kreativitet. Varje evenemang, varje konferens och varje resa är en orörd canvas där vi använder färgstarka idéer och innovativa koncept för att skapa ett mästerverk anpassat efter ditt företags unika behov. Cheezy? ja, jo lite kanske. Men vi är kreativa, lovar! 🤞

Personlig Touch.
Vi är inte bara er kreativa eventbyrå; vi är din partner. Varje kund är unik, och vårt engagerade gäng ser till att varje detalj speglar just er vision och era ledord. Här på One Relation är det personliga allt och vi levererar alltid med mycket hjärta så därför har vi många återkommande kunder.

Vi är en eventbyrå med mycket erfarenhet, kreativa idéer, ett exceptionellt engagemang och mycket hjärta.

Varför välja One Relation som din eventbyrå i Stockholm

Varför One Relation

🍿 Varför Välja One Relation?

Därför att vi älskar det vi gör och vill att det ska märkas i varje projekt. Vårt team levererar alltid med stort hjärta och brinner för att skapa unika och minnesvärda upplevelser.

Därför att vi har Lång Erfarenhet. Med rötter i Sveriges största konferensbokningsbolag har vi den erfarenhet och kunskap som krävs för att leverera kvalitet och prestanda.

Därför att vi tror på Innovation och Flexibilitet. Vi omfamnar förändring och strävar efter innovation. Varje projekt möts med flexibilitet och en vilja att tänka utanför ramarna. Om man vill vara modern, ja då kan man säga att vi är ”Agila”.

Som ett resultat av allt det här har vi valt ett Namn som både avslöjar vår affärsidé men som också förpliktigar. One Relation är alltså mer än ett företagsnamn; det är ett löfte om att erbjuda dig en enda relation som täcker en hel bransch. ”One Relation – That’s all you need!”

Nu när du har fått en inblick i vår värld på One Relation, varför inte ta steget och låta oss förvandla ditt nästa event, möte eller konferens till en minnesvärd upplevelse? 

Låt oss tillsammans skapa magi och stärka de band som gör just ditt företag unikt.

Vi är en eventbyrå med mycket erfarenhet, kreativa idéer, ett exceptionellt engagemang och mycket hjärta

Vad vi gör

Vårt erbjudande till er som kund är en helhetsbyrå som producerar, projektleder och utvecklar era möten och event.

Några av våra kunder

Vi är stolta över att  fått hjälpa några av Sveriges mest ambitiösa företag med deras events genom åren.
Som vårt namn antyder erbjuder vi en kontakt för hela event och mötesbranschen – det innebär att vi har ett brett tjänsteutbud som våra kunder uppskattar.

"One Relation levererar alltid med ett leende och mycket hjärta. Sen så håller de ordning och reda på allt också – det är bra!"