boka konferens online Lämna kontoret kickoff
Tänkande gubbe

Can I kick it? YES you can!

Precis som Phife Dawg från A Tribe Called Quest basunerade ut i låten med samma titel, så är det klart att ni både kan och ska köra igång med stil. Starta nya året, projektet eller kanske sammanslagningen med en bra kickoff.
Det räcker inte att boka bärs och bowling längre. För er som vill vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de främsta och bästa medarbetarna. Så krävs det så mycket idag. En av de faktorerna som spelar in är personalvård och med det, de interna kickofferna.

Självklart är ni ett företag/ organisation att räkna med på arbetsmarknaden. Så låt oss därför framgångsrikt hjälpa er med nästa kickoff!

Vi vill entusiasmera personalen med något kul på kickoffen i år – Hur?

Oavsett om det handlar om att skapa en enklare social aktivitet med efterföljande middag på stan. Eller om det skall vara en påkostad upplevelse i form av en utlandsresa, så är vi noga med att bygga upp kickoffen utifrån era förutsättningar. Vi jobbar metodiskt utifrån en väl beprövad modell. adderar kreativa programpunkter och syr ihop säcken med ert interna program.  Allt för att er kickoff skall fylla rätt syfte och tillgodose organisationens behov.

attentec referens

“Allt fungerade klockrent från konferens till aktiviteter och middagar i New York. Ni låg hela tiden ett steg före vilket kändes väldigt tryggt och bra! Suveränt!”

-Maria Flyding, Attentec

sopra referens

“STOORT TACK för att ni fixat helgen så bra! Alla har haft jättekul och är supernöjda. Riktigt proffsigt och snyggt gjort av er!”

-Fanny Laurèn, Sopra Steria

”Vi firade vårt 10-årsjubileum med fantastiska dagar på Gotland med hjälp av One Relation Events & Meetings”
-Martina Öndemar, Sun off

“Vi är väldigt nöjda med One Relation som har varit delaktiga i såväl interna fester till större events utomlands. Proffsiga, håller hög service och kommer med bra idéer!

-Marie Lindeblad – Hemnet

”Ni gjorde ett jättebra jobb, både innan och på plats i Berlin, som var mycket bidragande till att det blev en så lyckad konferens!”

-Emma Anderberg, NetRelations

prodoc referens
“Tack för ert arbete och tålamod! Kickoffen blev fantastisk! Alla är verkligen nöjda.”
-Staffan Udde, Prodoc

Vi är riktiga fenor på

Kickoffer

Ja, precis som ordet i sig förmedlar, är det dags att sparka igång matchen. Ni samlas och trimmar in teamet inför det som komma skall. En gång om året, två eller vart femte år.

Utlandskickoff

Många företag väljer att lägga sin kickoff utomlands. Fördelarna är många. Att det ofta blir mer kostnadseffektivt, mer avslappnat och är väldigt uppskattat av de anställda är bara några!

Säljtävlingar

Pengar är inte den enda motivatorn. Att ha en säljtävling inom organisationen eller för sina återförsäljare är både motiverande och roligt. Vi hjälper er att bygga raketen, planera för er säljtävling och givetvis leverera en fantastisk säljresa!

Teambuilding

En fnurra på tråden, eller behöver ni bara ut och umgås med varandra. Anledningarna kan vara många, syfte är detsamma. Svetsa samman gruppen. Ibland med lekmoment ibland med beprövade metoder för gruppmetodik.

Några av våra kunder

Sopra Steria Referens
HSB Referens
Huawei Referens
referens brunnberg & forshed
Bliwa referens
ÅF Referens
Svensk Energi Referens
Prodoc Referens
Cinnober Referens
Tumme upp eventbyrå

Varför One Relation som er kickoffarrangör?

 

  • Seriösa, Vi ställer självklart lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • Kunskapen, Redan 2001 började vi skapa häftiga kickoffer 
  • Koll på världen, vilka destinationer passar bäst för kickoffer.
  • Kåtor, laga egen mat, avsluta med SPA och Carola på scen, Vi älskar utmaningar
  • Hemma hos känsla, Liten byrå med stort engagemang och mycket hjärta
  • Deltagarhantering, Nyttiga verktyg inför och under er kickoff
  • Webbproduktion – Snygg och bra sajt/app för er kickoff
  • Valuta för pengarna – Vi vet och förstår att kickoffer är en investering i både tid och pengar
  • Inget “löpande band” – Skräddarsytt upplägg till varje kickoff
  • Personliga konferenser – Kreativa och nytänkande projektledare

När ni vill ha en kickoff som anpassas utifrån era förutsättningar, men som kryddas med kreativitet och väl förberedda program.
Då står vi redo att hjälpa er – Välkomna till One Relation, er kickoffarrangör i Sverige!