KICKOFF

“Det där! Det är en av anledningarna till att vi alltid åker med er!” 

– Citat från nöjd kund

boka konferens online Lämna kontoret kickoff
Tänkande gubbe

Can I kick it? YES you can!

Precis som Phife Dawg från A Tribe Called Quest basunerade ut i låten med samma titel, så är det klart att ni både kan och ska köra igång med stil. Starta nya året, projektet eller kanske sammanslagningen med en bra kickoff.
Det räcker inte att boka bärs och bowling längre. För er som vill vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de främsta och bästa medarbetarna. Så krävs det så mycket idag. En av de faktorerna som spelar in är personalvård och med det, de interna kickofferna.

Självklart är ni ett företag/ organisation att räkna med på arbetsmarknaden. Så låt oss därför framgångsrikt hjälpa er med nästa kickoff!

Vi vill entusiasmera personalen med något kul på kickoffen i år – Hur?

Oavsett om det handlar om att skapa en enklare social aktivitet med efterföljande middag på stan. Eller om det skall vara en påkostad upplevelse i form av en utlandsresa, så är vi noga med att bygga upp kickoffen utifrån era förutsättningar. Vi jobbar metodiskt utifrån en väl beprövad modell. adderar kreativa programpunkter och syr ihop säcken med ert interna program.  Allt för att er kickoff skall fylla rätt syfte och tillgodose organisationens behov.

Kickoff

Ja, precis som ordet i sig förmedlar, är det dags att sparka igång matchen. Ni samlas och trimmar in teamet inför det som komma skall. En gång om året, två eller vart femte år.

Utomlands

Många företag väljer att lägga sin kickoff utomlands. Fördelarna är många. Att det ofta blir mer kostnadseffektivt, mer avslappnat och är väldigt uppskattat av de anställda är bara några!

Säljtävling

Pengar är inte den enda motivatorn. Att ha en säljtävling inom organisationen eller för sina återförsäljare är både motiverande och roligt. Vi hjälper er att bygga raketen, planera för er säljtävling och givetvis leverera en fantastisk säljresa!

Teambuilding

En fnurra på tråden, eller behöver ni bara ut och umgås med varandra. Anledningarna kan vara många, syfte är detsamma. Svetsa samman gruppen. Ibland med lekmoment ibland med beprövade metoder för gruppmetodik.

Tumme upp eventbyrå

Varför One Relation som er kickoffarrangör?

 

  • Seriösa, Vi ställer självklart lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • Kunskapen, Redan 2001 började vi skapa häftiga kickoffer 
  • Koll på världen, vilka destinationer passar bäst för kickoffer.
  • Kåtor, laga egen mat, avsluta med SPA och Carola på scen, Vi älskar utmaningar
  • Hemma hos känsla, Liten byrå med stort engagemang och mycket hjärta
  • Deltagarhantering, Nyttiga verktyg inför och under er kickoff
  • Webbproduktion – Snygg och bra sajt/app för er kickoff
  • Valuta för pengarna – Vi vet och förstår att kickoffer är en investering i både tid och pengar
  • Inget “löpande band” – Skräddarsytt upplägg till varje kickoff
  • Personliga konferenser – Kreativa och nytänkande projektledare

När ni vill ha en kickoff som anpassas utifrån era förutsättningar, men som kryddas med kreativitet och väl förberedda program.
Då står vi redo att hjälpa er – Välkomna till One Relation, er kickoffarrangör i Sverige!

Några av våra kunder

referens kentor
NetRelationa Referens
Net4mobility Referens
Kontakta oss på 08- 213 313 eller [email protected]