[vc_row full_height=”yes” bg_type=”image” bg_image_pos=”cover” bg_image=”9642″ padding_top=”120″ padding_bottom=”120″ font_color=”#ffffff”][vc_column][vc_empty_space height=”150px”][vc_column_text]

[typed string0=”7 TIPS – SÅ FIXAR DU BÄSTA SOMARFESTEN” typeSpeed=”40″ startDelay=”0″ backSpeed=”10″ backDelay=”500″]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”50″][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

7 tips – Så fixar du bästa sommarfesten

Nu när de kallaste månaderna har passerat och våren är på väg, kan vi inte låta bli att tänka på solen och det varmare vädret … Det betyder sommarfester inom en snar framtid! Vad kan vara bättre en eftermiddag, än att känna solen le mot dig när du slappnar av med kollegorna och njuter av några cocktails och lite god mat?

Om du är ute efter just den känslan och vill fixa en sommarfest för dina kollegor, så har vi sammanställt våra bästa tips nedan för att hjälpa dig att planera den ultimata sommarfesten! Läs vidare och gör dig redo att bli inspirerad!

Identifiera ditt datum … tidigt

Har du bestämt dig för att organisera en sommarfest på firman i år? Kanon! Det första du bör göra är att bena ut vilken månad och vilken dag du helst vill ha din fest på, så fort du kan. Detta ökar möjligheten för att ditt föredragna datum är tillgängligt på ditt favoritställe eller plats. De bästa ställena och datumen tender att bokas upp snabbt!

Sätt en budget

Även om det kan kännas lockande att ”se vad saker och ting kostar”, är det en bra idé att ha en fast budget i åtanke, då kan du fokusera på vad du verkligen vill ha och hitta ett ställe som ligger i din prisnivå. När du pratar med ett ställe för att få en offert på din sommarfest, se till att du inkluderar allt du vill att din fest ska omfatta så att du kan få en exakt offert.
Om offerten hamnar högre än vad du hade tänkt dig, är det dags att fundera på vad du verkligen vill ha och behöver. Skala bort allt som inte är nödvändigt från listan. Det kan till och med vara värt att tänka på alternativa platser och/eller datum för att komma ned lite i kostnad men ändå behålla innehållet.

Bestäm önskad plats

Var vill du hosta årets sommarfest? Vill du ha det mitt i city, eller kanske lite mer lantligt? Var du än vill vara, ha dina gäster i åtanke. Är platsen nära kollektivtrafik? Kan man ta bilen dit, finns gott om parkeringsplatser? Finns boende tillgängligt på platsen om den ligger en bit utanför stan? Det här är alla bra frågor som är värda att tänka på innan du siktar in dig på något ställe.

Tema eller inget Tema?

Hur vill du att din sommarfest ska se ut? Har du ett tema som tex. en Hawaii-fest, Gatsby eller något annat? Kanske vill du bara hyra en innergård och kort och gott grilla lite och njuta av kalla drycker? Teman kan ge en extra festlig känsla på ett event och med dekor och attiraljer blir folk ofta mer avslappnade. Men att ha ett tema är absolut inte ett måste. Festen kan bli lika bra även om du väljer att  köra utan något speciellt tema. Oavsett vad du är ute efter, tema eller inget tema, är vi säkra på att din sommarfest verkligen kommer att bli en succé!

Underhållning

Vilken typ av underhållning vill du ha på din sommarfest? Vill du erbjuda lättsamma spel och lekar som tex kubb, som gästerna kan njuta av i gröngräset? Eller vill du vill ha en artist, ett liveband eller en DJ som ser till att sätta rätt stämning på festen?

Mat och dryck

Mat och dryck – kanske den viktigaste delen! En bra idé är att, redan i OSA be alla dina gäster berätta om de har specialkost eller allergier. Då har du alla uppgifter till hands och kan enkelt lämna det vidare till cateringfirman eller köket på festvåningen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Fråga om One Relation Events & Meetings sommarfestpaket!

Om du vill spara tid på allt ovan, varför inte surfa in på One Relations hemsida? Där kan du kika på det fantastiska utbud över sommarfestpaket. Välj där ditt/dina favoritpaket och hör av dig till oss med önskemål om datum. Därefter får du en offert med vändande mejl. Varje paket kommer att innehålla allt du behöver för att säkerställa en helt oförglömlig fest. Dessutom kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi styr upp allt åt dig!

Varje sommarfestpaket kommer med exklusivitet som standard. Vilket innebär att du och dina gäster kommer att kunna njuta av att vara själva på stället eller i festvåningen. Att anlita One Relation för att styra upp din sommarfest kan verkligen inte bli enklare. – Klicka bara på ”kontakta oss” och skicka in din förfrågan, så kommer vi att återkomma till dig ASAP. Lätt som en plätt![/vc_column_text][vc_btn title=”KONTAKTA OSS” color=”custom” hover_color=”custom” text_color=”custom” hover_text_color=”custom” size=”xlg” align=”center” css_animation=”fadeInUp” hover_custom_color=”#fc3200″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.onerelation.se%2Fkontakt%2F|||” custom_color=”#ff6600″ text_custom_color=”#ffffff” hover_text_custom_color=”#ffffff”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9647″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”” bg_color=”#000000″ padding_top=”80″ padding_bottom=”80″ font_color=”#ffffff”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Vi hjälper både små och stora företag att skapa affärer, utveckla personal och påverka marknader genom event och möten. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_btn title=”KONTAKTA OSS” color=”custom” hover_color=”custom” text_color=”custom” hover_text_color=”custom” size=”xlg” align=”center” css_animation=”fadeInUp” hover_custom_color=”#fc3200″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.onerelation.se%2Fkontakt%2F|||” custom_color=”#ff6600″ text_custom_color=”#ffffff” hover_text_custom_color=”#ffffff”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]