Kickstarta Ă„ret med One Relation

Vi hjÀlper dig med:

👉 Eventproduktion

FrĂ„n företagskonferenser till jubileumsfester – vĂ„r eventproduktion Ă€r mer Ă€n bara teknik och planering. Det Ă€r konsten att omvandla idĂ©er till oförglömliga ögonblick.

👉 Projektledning

Komplexa projekt, enkelt hanterade och presenterade. VÄr erfarna projektledare garanterar smidig koordinering för varje evenemang och varje uppgift.

👉 Film- och Fotoproduktion

BerĂ€tta dina historier med bilder.  Oavsett om det handlar om employer branding, marknadsföring eller event  – Vi hĂ„ller Ă€ven kurser i filmskapande och redigering för SoMe.

👉 Gruppresor

FrĂ„n pulserande stĂ€der till exotiska strĂ€nder – vĂ„ra gruppresor Ă€r Ă€ventyr som skapar minnen och stĂ€rker banden mellan kollegor.

👉 Digitala Event

 I vĂ€rldar dĂ€r virtuella möten Ă€r normen, skapar vi digitala evenemang som imponerar och engagerar.

👉 Hybridevent

Blandningen av det bÀsta frÄn tvÄ vÀrldar. VÄra hybridevent förenar det personliga och det digitala för en komplett och bra upplevelse.

One Relation Ă€r den kreativa hubben för företagskonferenser, gruppresor, jubileum och alla de andra spektakulĂ€ra hĂ€ndelserna som fĂ„r ditt företag att skina. 

Har du en miljon roliga idéer men svÄrt att realisera dem? Har du fÄtt ytterligare en arbetsuppgift pÄ ditt bord och har svÄrt att hinna rodda med Ärets event?

Ja, det kan vara mÄnga orsaker och olika utmaningar som gör att man behöver vÀnda sig till en byrÄ.

Oavsett om det Ă€r ett litet eller ett stort bekymmer som du vill ha hjĂ€lp med – finns vi hĂ€r för dig och ditt grymma företag!

🍿 Varför VĂ€lja One Relation?

DĂ€rför att vi Ă€lskar det vi gör och vill att det ska mĂ€rkas i varje projekt. VĂ„rt team levererar alltid med stort hjĂ€rta och brinner för att skapa unika och minnesvĂ€rda upplevelser.

DĂ€rför att vi har LĂ„ng Erfarenhet. Med rötter i Sveriges största konferensbokningsbolag har vi den erfarenhet och kunskap som krĂ€vs för att leverera kvalitet och prestanda.

DĂ€rför att vi tror pĂ„ Innovation och Flexibilitet. Vi omfamnar förĂ€ndring och strĂ€var efter innovation. Varje projekt möts med flexibilitet och en vilja att tĂ€nka utanför ramarna. Om man vill vara modern, ja dĂ„ kan man sĂ€ga att vi Ă€r ”Agila”.

Som ett resultat av allt det hĂ€r har vi valt ett Namn som bĂ„de avslöjar vĂ„r affĂ€rsidĂ© men som ocksĂ„ förpliktigar. One Relation Ă€r alltsĂ„ mer Ă€n ett företagsnamn; det Ă€r ett löfte om att erbjuda dig en enda relation som tĂ€cker en hel bransch. ”One Relation – That’s all you need!”

Nu nĂ€r du har fĂ„tt en inblick i vĂ„r vĂ€rld pĂ„ One Relation, varför inte ta steget och lĂ„ta oss förvandla ditt nĂ€sta event, möte eller konferens till en minnesvĂ€rd upplevelse? LĂ„t oss tillsammans skapa magi och stĂ€rka de band som gör just ditt företag unikt.

"One Relation levererar alltid med ett leende och mycket hjĂ€rta. Sen sĂ„ hĂ„ller de ordning och reda pĂ„ allt ocksĂ„ – det Ă€r bra!"

🚀 One Relation – en pigg uppstickare sedan 2012

Bred kunskap
Vi jobbar med alla typer av företagsevenemang, frĂ„n vanliga möten till extraordinĂ€ra ögonblick. VĂ„rt syfte? Att skapa upplevelser Ă„t er, som övertrĂ€ffar förvĂ€ntningarna och förstĂ€rker banden mellan mĂ€nniskor och företag – vi Ă€lskar alla typer av möten!

Kreativitet som vÄr grundsten.
Vi tror pĂ„ kraften i kreativitet. Varje evenemang, varje konferens och varje resa Ă€r en orörd canvas dĂ€r vi anvĂ€nder fĂ€rgstarka idĂ©er och innovativa koncept för att skapa ett mĂ€sterverk anpassat efter ditt företags unika behov. Cheezy? ja, jo lite kanske. Men vi Ă€r kreativa, lovar! đŸ€ž

Personlig Touch.
Vi Àr inte bara er kreativa eventbyrÄ; vi Àr din partner. Varje kund Àr unik, och vÄrt engagerade gÀng ser till att varje detalj speglar just er vision och era ledord. HÀr pÄ One Relation Àr det personliga allt och vi levererar alltid med mycket hjÀrta sÄ dÀrför har vi mÄnga Äterkommande kunder.