CASE

Vårfest på Vasamuseet

Ett företag kontaktade One Relation med uppdraget att organisera en vårfest för sina anställda. Man ville ha en fin festvåning som andades elegans och festlig stämning. Men samtidigt ville man att det skulle vara en lättsam stämning och roligt, kanske lite knasig till och med. Det vikigaste med hela eventet var att personalen kände sig belönade och ville delta och såg fram emot att gå på festen.

Vasamuseet event fest Rimma Gotskosik Carina E Nilsson

Utmaning

Att hitta rätt festvåning/ lokal, ett ställe som stämmer överens med kundens förväntningar på eventet. Arbeta fram ett tema som gästerna har lätt att anpassa sig till, känner glädje och förväntan inför. Sätta en klar röd tråd på konceptet, med en utstickare åt det eleganta hållet.

Leverans

En projektledare från One Relation träffade uppdragsgivarens festkommité och man kunde därifrån utarbeta ett bra upplägg för eventet. Valet av festvåning föll på Vasamuseet. Det är väldigt vackert, elegant och ett kul ställe att ha fest på. Temat för kvällen blev “Marint”, mycket uppskattat av gästerna.
Kvällen startade med en fördrink och guidade rundvandringar på Vasamueet. Efter det blev det middag i skeppshallen med det världsberömda Vasaskeppet som kullis, en riktigt häftig upplevelse! Under middagen bjöds det på en smakfull underhållning av en internationellt erkänd piano- och violinduo. Kvällens fantastiska middag efterföljdes av dans, mingel och fest till en DJ.

Resultat

“Vi är mycket nöjda med vår fest! Artisterna var väldigt duktiga och skapade rätt stämning (De var dessutom väldigt trevliga )
Jag vill även nämna er insats. Vi är mer än nöjda med den. Det märktes att ni hade koll, vilket gjorde att vi i festkommitén kunde slappna av och njuta av festen vi också.
Stort tack!”

Vi hjälper både små och stora företag att skapa affärer, utveckla personal och påverka marknader genom event och möten. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?