Sommarfest på Skeppsholmen

En egen ö – mitt i city!

Sommarfest på Skeppsholmen. Eller kanske en härlig kräftskiva?
På, city-nära men dock så lugna Skeppsholmen, har vi en unik festvåning som ligger lite avskiljt och undangömt bland prunkade grönska och väldoftande syrener.
Med en enastående utsikt över både segelskutan af Chapman och Gamla stan i Stockholm serveras ni en somrig och fräsch välkomstdrink.

Efter ett spontant och trevligt minglande i trädgården är det dags för middag. Ni bjuds till bords för att avnjuta en härlig grillbuffé, om vädrets makter är med oss så har ni möjlighet att sitta utomhus och äta er middag. Annars sitter ni inne i restaurangen och äter.
Efter den trevliga middagen är det dags för party inne i festvåningen. Ett band är lite väl stort för den här lokalen, men en trevlig trubadur som underhåller innan, under och efter middagen är en riktig hit här! Eller varför inte kombinera trubadur med en DJ? Som ni hör, här finns det alla förutsättningar för en riktigt rolig och trevlig sommarfest!

sopra referens

“STOORT TACK för att ni fixat helgen så bra! Alla har haft jättekul och är supernöjda. Riktigt proffsigt och snyggt gjort av er!”

-Fanny Laurèn, Sopra Steria

“Tack för igår, väldigt uppskattat från alla håll!”

-Micke Palmér, NetRelations

 

“Tusen tack till ER för en lyckad tillställning!”

– Marie Börjesson, Cinnober

“Tack för fint uppstyrt event för oss igår.
Hade inte kunnat blivit mycket bättre, klockrent!”

-Sebastian Broms, Oakwood Creative

referens event

”Stort TACK till One Relation som trots kort varsel fick oss att känna lugn inför vår Sommarfest. Kommunikationen var utmärkt hela vägen. Maten och stämningen var i världsklass!”
-Miriam Nilsson, iProspect

Få offert