7 tips – Så fixar du bästa sommarfesten

 

7 tips – Så fixar du bästa sommarfesten

Nu när de kallaste månaderna har passerat och våren är på väg, kan vi inte låta bli att tänka på solen och det varmare vädret … Det betyder sommarfester inom en snar framtid! Vad kan vara bättre en eftermiddag, än att känna solen le mot dig när du slappnar av med kollegorna och njuter av några cocktails och lite god mat?

Om du är ute efter just den känslan och vill fixa en sommarfest för dina kollegor, så har vi sammanställt våra bästa tips nedan för att hjälpa dig att planera den ultimata sommarfesten! Läs vidare och gör dig redo att bli inspirerad!

Identifiera ditt datum … tidigt

Har du bestämt dig för att organisera en sommarfest på firman i år? Kanon! Det första du bör göra är att bena ut vilken månad och vilken dag du helst vill ha din fest på, så fort du kan. Detta ökar möjligheten för att ditt föredragna datum är tillgängligt på ditt favoritställe eller plats. De bästa ställena och datumen tender att bokas upp snabbt!

Sätt en budget

Även om det kan kännas lockande att “se vad saker och ting kostar”, är det en bra idé att ha en fast budget i åtanke, då kan du fokusera på vad du verkligen vill ha och hitta ett ställe som ligger i din prisnivå. När du pratar med ett ställe för att få en offert på din sommarfest, se till att du inkluderar allt du vill att din fest ska omfatta så att du kan få en exakt offert.
Om offerten hamnar högre än vad du hade tänkt dig, är det dags att fundera på vad du verkligen vill ha och behöver. Skala bort allt som inte är nödvändigt från listan. Det kan till och med vara värt att tänka på alternativa platser och/eller datum för att komma ned lite i kostnad men ändå behålla innehållet.

Bestäm önskad plats

Var vill du hosta årets sommarfest? Vill du ha det mitt i city, eller kanske lite mer lantligt? Var du än vill vara, ha dina gäster i åtanke. Är platsen nära kollektivtrafik? Kan man ta bilen dit, finns gott om parkeringsplatser? Finns boende tillgängligt på platsen om den ligger en bit utanför stan? Det här är alla bra frågor som är värda att tänka på innan du siktar in dig på något ställe.

Tema eller inget Tema?

Hur vill du att din sommarfest ska se ut? Har du ett tema som tex. en Hawaii-fest, Gatsby eller något annat? Kanske vill du bara hyra en innergård och kort och gott grilla lite och njuta av kalla drycker? Teman kan ge en extra festlig känsla på ett event och med dekor och attiraljer blir folk ofta mer avslappnade. Men att ha ett tema är absolut inte ett måste. Festen kan bli lika bra även om du väljer att  köra utan något speciellt tema. Oavsett vad du är ute efter, tema eller inget tema, är vi säkra på att din sommarfest verkligen kommer att bli en succé!

Underhållning

Vilken typ av underhållning vill du ha på din sommarfest? Vill du erbjuda lättsamma spel och lekar som tex kubb, som gästerna kan njuta av i gröngräset? Eller vill du vill ha en artist, ett liveband eller en DJ som ser till att sätta rätt stämning på festen?

Mat och dryck

Mat och dryck – kanske den viktigaste delen! En bra idé är att, redan i OSA be alla dina gäster berätta om de har specialkost eller allergier. Då har du alla uppgifter till hands och kan enkelt lämna det vidare till cateringfirman eller köket på festvåningen.

Fråga om One Relation Events & Meetings sommarfestpaket!

Om du vill spara tid på allt ovan, varför inte surfa in på One Relations hemsida? Där kan du kika på det fantastiska utbud över sommarfestpaket. Välj där ditt/dina favoritpaket och hör av dig till oss med önskemål om datum. Därefter får du en offert med vändande mejl. Varje paket kommer att innehålla allt du behöver för att säkerställa en helt oförglömlig fest. Dessutom kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi styr upp allt åt dig!

Varje sommarfestpaket kommer med exklusivitet som standard. Vilket innebär att du och dina gäster kommer att kunna njuta av att vara själva på stället eller i festvåningen. Att anlita One Relation för att styra upp din sommarfest kan verkligen inte bli enklare. – Klicka bara på “kontakta oss” och skicka in din förfrågan, så kommer vi att återkomma till dig ASAP. Lätt som en plätt!

7 tips så fixar du bästa sommarfesten

Vi hjälper både små och stora företag att skapa affärer, utveckla personal och påverka marknader genom event och möten. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Event DJ i Stockholm

EVENT DJ I STOCKHOLM

Event DJ i Stockholm

När du behöver en DJ som spelar på just ert event i Stockholm, som lyssnar in publiken, stämningen och samtidigt hittar rätt approach för ert varumärke, er profil och era medarbetare eller kunder.
Ska du arrangera ett kundevent eller en konferens, en firmafest eller kickoff så har vi erfarna DJs som kan sätta just den stämning ni behöver.

Alla våra DJs har mångårig erfarenhet från alla former av dansgolv – från mindre mingel till stora företagsevent. Men trots det är alla våra event DJs i Stockholm prestigelösa, och sätter just era gäster i fokus för kvällen.

Pris från 4000kr ex. moms

Ljud och ljus ingår alltid i våra offerter.

Firmafest eller företagsfest

När alla anställda samlas är det en konstform att hitta rätt nivå och tillfredsställa allas önskemål, något som våra event DJs i Stockholm alltid är måna om att hitta inför såväl som under er fest.

Kontakta oss för DJ till firma/företagsfest

Kundevent och mingel

Sätt rätt känsla på kundeventet genom att målgruppsanpassa musik och stämning, oavsett om det är mingel i en lounge eller fest – eller både och! Boka en av våra event DJs i Stockholm och garantera ett lyckat företagsevent.

Kontakta oss för DJ till kundevent/mingel

Julfest eller sommarfest

Ett par gånger om året vill man lägga lite extra krut på att ha kul tillsammans på jobbet, och då krävs en fingertoppskänsla för att hitta rätt balans för hela eventet, och bygga upp en bra stämning som varar hela kvällen. Här har våra event DJs i Stockholm gedigen erfarenhet, och tillsammans med er hittar vi rätt nivå.

Kontakta oss för DJ till sommar/julfest

Konferens och kickoff

En riktigt bra konferensdag har en början, en mitt och en avslutning! Låt våra event DJs i Stockholm hjälpa er att skräddarsy ert upplägg och leverera en riktigt bra musikalisk final på en lyckad dag.

Kontakta oss för DJ till konferens/kickoff

Företagsevent och scen DJ

Ska ni köra ett företagsevent för ert företag, era kunder eller era samarbetspartners så krävs en snygg paketering. Lås våra event DJs i Stockholm sätta rätt nivå på er tillställning. Genom att sätta rätt musik till mötesprogram såväl som pausmingel och efterfest.

Kontakta oss för DJ till företagsevent/scen

Temafest

Varför inte sätta ett tema på årets företagsfest eller konferens? Då är det viktigt att följa den röda tråden hela vägen ut. Våra event DJs i Stockholm är vana att sätta ihop en passande repertoar som lyfter ert valda tema ytterligare. Oavsett om ni valt ett tema som rock, 90s, Gatsby eller Tiki bar.

Kontakta oss för DJ till temafest

“Vi har aldrig tidigare haft så bra dans som vi hade på julfesten – Kan vi boka samma DJ till höstens kickoff redan nu?”

-Ida Back, ACO Nordic

Vi upplevde att alla inblandade, såväl personalen på båten, DJ och även bandet gjorde allt för att vi skulle trivas och få till den bästa festen. Tusen tack till ER för en lyckad tillställning och med hopp om att vi gör om det nästa år igen!”

-Marie Börjesson, Cinnober

“Vi var jättenöjda med musiken!!”

-Isabelle Polyzois, Nordea

 Begär offert 

Ljud och ljus ingår alltid i vårt pris, kontakta oss med din förfrågan.