VR Stockholm

Mobila VR stationer – Passar perfekt till events

Våra mobila VR aktiviteter passar perfekt till såväl mingel, teambuilding som tillskott på festen eller som en ice-breaker på ert kundevent.

Var ni än är, så kan vi ta VR till er – 100% mobilt!

VR i Stockholm

VR Stockholm, när du letar efter en unik, minnesvärd upplevelse för ert nästa företagsevent eller varumärkesaktivering!
Vi kan ge dig och dina gäster en roligt och spännande möjlighet att få ta klivet in i en virtuell verklighet!

Våra VR stationer

Våra VR stationer hyrs per tillfälle. Varje station är bemannad med en av våra professionella värdar för att ställa in stationerna samt hjälpa och utbilda dina gäster. Vi använder oss av PlayStations teknik och utrustning då ni vill “prova på” VR för att ha roligt och HTCs teknik och utrustning då ni vill kunna påverka och skräddarsy innehållet. Du kan välja att hyra en eller flera stationer, Vi brukar säga att man bör räkna med minst 5 minuter upplevelsetid per gäst som rekommendation.

Letar du efter en unik, minnesvärd upplevelse för ert nästa företagsevent eller varumärkesaktivering? Vi kan erbjuda dig och dina gäster det. Dels genom en rolig och spännande aktivitet, men också genom att låta er ta klivet in i en virtuell verklighet! Våra mobila VR-stationer kommer komplett med våra professionella och representativa värdar som sedan ser till att ditt evenemang går så smidigt som möjligt.

Vi har en mängd olika, färdiga spelupplevelser, Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar efter dina behov, samt möjligheter till att skapa anpassat innehåll och/eller egen branding. Oavsett om det innebär att utforma en teambuilding, skapa snabba och roliga tävlingar som passar in på just ert event eller visa dina produkter i på ett helt nytt sätt, så är VR det nya och heta!

Varje station omfattar:

  • VR från Sony PlayStation
  • Anpassade tillbehör. ex gevär
  • Hörlurar
  • TV (Valfritt tillbehör)
  • Rengöringsservetter
  • Spelvärd som hjälper gästerna och hanterar spelet

“Tusen tack till ER för en lyckad tillställning!”

– Marie Börjesson, Cinnober

“Tack för fint uppstyrt event för oss igår.
Hade inte kunnat blivit mycket bättre, klockrent!”

-Sebastian Broms, Oakwood Creative

“Tack för igår, väldigt uppskattat från alla håll!”

-Micke Palmér, NetRelations

 

Exempel på populära stationer för VR Stockholm

Mingelaktiteter vr virtual reality Shoot skjuta

VR – Shooting Range

Kliv in i en gammal industrilokal i södra London. Plocka upp två pistoler och skjut därefter på allt som kommer fram, nåja bara på bovarna och annat lömskt. Samla poäng och tävla mot de andra på eventet om vem som är mest pricksäker!

BEGÄR OFFERT
vr stockholm

VR- Dykburen

Våra Virtual Reality-stationer är några av de mest populära bland mingelaktiviteterna. Här kliver ni in i den virtuella världen och upplever livet under ytan.

BEGÄR OFFERT
VR Stockholm

VR – Rally

Med den nya, moderna VR-tekniken kan du komma närmare dina racingdrömmar än någonsin tidigare. Du upplever det som att du sitter i bilen och kör.  Du styr, gasar och bromsar med en ratt och pedaler.

Kör ensam eller tävla mot varandra samtidigt, genom att hyra flera VR-Rallystationer.

BEGÄR OFFERT
VR Stockholm

VR- Teambuilding

En spelare är fångad i ett virtuellt rum med en tickande bomb som snart exploderar. De andra spelarna kan inte se bomben, men måste genom att dechiffrera information i en manual, kunna ge de instruktioner som behövs, så att spelaren kan desarmera bomben i tid.

BEGÄR OFFERT
VR Stockholm

VR – Mont Everest

Det här är en “prova-på-upplevelse” där den moderna tekniken låter dig uppleva livet på världens högsta berg på samma sätt som om du vore där. Du kan inleda på baslägret för att så småningom ta dig hela vägen upp till den slutliga punkten, toppen av berget, eller kliv in direkt på toppen och upplev de häftiga känslorna som VR-effekten ger.

BEGÄR OFFERT
Mingelaktiteter vr virtual reality rymdäventyr

VR – Ett rymdäventyr

Du har kraschlandat på en främmande och fientlig planet. Det lurar faror överallt, men eftersom du har ett herrejösses-gevär att försvara dig med, är det lugnt, eller?. En visuell och actionfylld upplevelse i en snygg VR-värld!

BEGÄR OFFERT

Frågor och svar

Vi är ute efter en rolig aktivitet, är det här skojigt?

Ja. Fördelen med VR är att de flesta inte har provat det tidigare. Så därför blir det en rolig grej, bara att få prova på hur miljön känns och ser ut.

Passar VR för alla?

I likhet med andra spel, har man VR som ett komplement till annan underhållning och/eller mingelaktiviteter. Kika här för att jämföra förslag på andra typer av mingelaktiviteter.

Är det här en social aktivitet.

VR stationerna är social så därför fungerar de lika bra som en  “ice breaker” på minglet som till en teambuilding på konferensen. Många är nyfikna och det är roligt att se på när andra spelar. Sist med inte minst, VR blir en garanterad snackis!

Vad kostar det att hyra VR Stockholm?

Det beror först och främst på hur många stationer ni önskar. Vi erbjuder allt från en prova-på-station till helt skräddarsydda VR events. Om ni berättar lite kort om era önskemål, så kan vi därefter göra en offert.

Begär en kostnadsfri offert – Så här gör du!

Fyll i formuläret nedan, eller slå oss en signal så kan vi därefter hjälpa dig att ta fram ett passande upplägg.

“Tack för fint uppstyrt event för oss igår.
Hade inte kunnat blivit mycket bättre, klockrent!”

-Sebastian Broms, Oakwood Creative

“Tack för igår, väldigt uppskattat från alla håll!”

-Micke Palmér, NetRelations

 

“Tusen tack till ER för en lyckad tillställning!”

– Marie Börjesson, Cinnober

Få offert 

VR Stockholm
08-213 313