Prisvärda konferenspaket

Konferens nära Stockholm

Hur gör ni med konferensen i  år?

Behöver ni hitta ett bra ställe för er konferens nära Stockholm, men ändå inte vara i city?
Är ni ett företag med många anställda som behöver ha något konferensställe som är lätt att ta sig till? Ska det finnas logirum för många personer? Ska lokalerna vara i gammal stil eller ny? Vill ni att det skall finnas middagslokal eller vill ni att era anställda ska få en sightseeing till en närliggande restaurang? Kanske vill ni till och med åka dit med en båt?

Vill ni vara på en plats med utsikt över ett Stockholm i sommargrönska? Eller kanske vill ni hellre ge er ut i skärgården på en vacker gammal träbåt? Känns det som ett slott skulle vara den perfekta platsen, eller kanske ett ställe med utsikt över vatten och staden?
Söker ni en möteslokal i gammeldags miljö eller en cool lokal i hypermodern stil?
Vi kan hjälpa er med er konferens nära Stockholm, det och mycket annat får ni på köpet när ni anlitar en konferensbyrå.

Konferens nära Stockholm planera

Ett bra upplägg är A & O

Har ni tänkt er att ha en teambuildande aktivitet på eftermiddagen, ett socialt mingel följt av en trevlig middag. Kanske vill ni också ha någon form av tillställning efteråt? Ni vet ungefär hur ni vill ha det, men finner det svårt att få ihop detaljerna. Tiden räcker kanske inte till, idéerna slut eller priset drar iväg? Kanske har ni ingen aning om hur det ska se ut och vill gärna ha tips både på lokal, mat, aktiviteter och underhållning.

Konferens nära Stockholm – Tips från coachen!

Ta det lugnt. Vi vet vad som funkar. Att anlita One Relation kan vara lösningen på era problem!
Vi lyssnar på vad ni har tänkt er och organiserar allt från att hitta rätt ställe för er konferens nära Stockholm, till teamaktiviteter, middag, kvällsmingel, underhållning och partaj.
Har ni själva tomt på idéer, så har vi massor av dem. Det här är något som vi har sysslat med länge, ja, faktiskt varje dag de senaste 15 åren! Vi har stor erfarenhet av konferenser och älskar att hjälpa till när det skall arrangeras en konferens nära Stockholm.

Kontakta oss, ställ frågor eller berätta hur ni vill ha det, så ser vi till att det blir så.

Konferens nära Stockholm boule
attentec referens

“Allt fungerade klockrent från konferens till aktiviteter och middagar i New York. Ni låg hela tiden ett steg före vilket kändes väldigt tryggt och bra! Suveränt!”

-Maria Flyding, Attentec

referens event

“På Kentor ställer vi höga krav på våra interna och externa event. One Relation lyckas överträffa våra förväntningar varje gång genom sitt nytänkande, noggrannhet och sin lyhördhet…”

-Nanda Jansson, Kentor

sopra referens

“STOORT TACK för att ni fixat helgen så bra! Alla har haft jättekul och är supernöjda. Riktigt proffsigt och snyggt gjort av er!”

-Fanny Laurèn, Sopra Steria

“Stort tack för allt arbete runt vår konferens! Det blev superlyckat och alla ropade ”hurra!”. Så vi är väldigt nöjda och glada!
Nu har jag en konferens till som jag undrar om ni kan hjälpa till med?”

-Terese Lilliehorn, BIM Alliance Sweden

“Vi hade en idé för evenemanget, som vi tillsammans ändrade under resans gång och som anpassades till våra önskemål med ett mycket lyckat resultat! Lyhördhet! Flexibilitet! Energi! Summan = Ett bra resultat! ”

-Vibeke Gehlin, DNB

referens HSB

”One Relation är lyhörda, flexibla och erbjuder sig att hjälpa till i stort och smått. Eventen blir mycket lyckade och det är en trygghet att ha deras projektledare med på plats, som på ett strålande sätt ser till att allt fungerar.”

Karin Björnström, HSB Stockholm

FAQ

Är det billigare att ha sin konferens utanför Stockholm city?

Generellt sett så är svaret ja. Sedan beror det såklart på era önskemål.

Kan ni boka alla konferensanläggningar?

Japp! Vi har inga volymavtal med vare sig konferensanläggningar eller hotellkedjor, utan jobbar alltid helt fritt utifrån era förutsättningar.

Vad kostar det att ha en konferens nära Stockholm?

Det är svårt att svara på, men om ni skall vara iväg två dagar med övernattning, aktivitet och mat, så räkna på runt 3,000kr per person.

Kan ni ta emot anmälningar till konferensen?

Jajamän! Vi fixar en webbsida till er där deltagarna kan anmäla sig. Här finns även all info inför och under er konferens.