JULFEST

Julfest i Stockholm

När ni vill ha något mer än bara köttbullar och sill.

Julfesten i sig är ett trevligt och välkommet inslag. Den kommer som ett skönt break och ett statement, att nu är hösten slut. Vi kan andas ut och umgås. Så varför inte göra den till något minnesvärt?

Tumme upp eventbyrå

Varför skall ni anlita One Relation Events and Meetings för att arrangera er julfest i Stockholm?

 

Vi frågade en av våra kunder, som anlitat oss för en julfest.

Var det en lyckad julfest tycker du?
-Absolut! Det tycker jag verkligen. Alla verkar nöjda och jag har bara fått idel positiva kommentarer här på kontoret. Kul!

Vi pratade mycket om erfarenhet och kreativitet när vi träffades första gången. Tycker du att vi lever upp till det vi sa då?
-Ja, det tycker jag. Ni berättade om flera fester som ni gjort tidigare, det gjorde att jag blev inspirerad och själv vågade satsa på att ha ett tema i år. Vi hade nog inte vågat köra på att ha en julfest med Gatsbytema om det inte vore för att ni kunde sälja in ett helt paket för det. Ja, det kändes tryggt, jag litade på er.

Du litade på oss. Det för mig in på nästa fråga. Känner du att vi levererade det vi lovade?
-Verkligen. Ni pratade inspirerande om ett våga göra något nytt, men utan att riskera att tappa något eller några gäster på vägen. Jag tycker ni var tydliga i er offert. Jag känner faktiskt att ni var väldigt ödmjuka inför våra önskemål. Det har jag inte sagt tidigare, men jag uppskattade verkligen det, och upplevde det som något väldigt positivt. Att ni frågade och tog in vad vi hade för förväntningar på kvällen.

Ja, vi tycker att det är viktigt att inte bygga upp luftslott. Tycker du att ert event var prisvärt.
-Men det tycker jag nog. Alltså, det där är alltid så svårt. Vi lägger ju kanske inte så mycket pengar på events om man jämför med andra, men det är ju ändå en investering vi gör och då vill man att det skall bli bra. Det blev det ju, så ja. Svaret på din fråga är, ja!

Kul! Ses vi nästa år?
-He he. Ja, det gör vi nog. Men då får ni hitta på ett nytt tema.

Så, om ni villa ha något mer än bara ett julbord i år?
Då är ni på rätt plats – Välkomna till One Relation, vi fixar er julfest i Stockholm!

Kontakta oss på 08- 213 313 eller [email protected]