CASE

 

IT-konsulter på Münchenbryggeriet

Stockholms bästa ställe för stora möten? Münchenbryggeriet är ett av Stockholms mest karaktäristiska inslag i stadsbilden. Samtidigt är det ett mycket uppskattat minnesmärke över en svunnen industriepok. Här tillverkades öl i över hundra år, till fromma för törstande stockholmare. Sista flaskan fylldes så sent som 1971. Numera ger Münchenbryggeriet liv åt kreativitet och utbildning i form av möten, konferenser, kickoffer och events. Lokalerna är nyrenoverade och väldigt bra optimerade med teknik, kök och luftiga utrymmen. Münchenbryggeriet är optimalt för de lite större grupperna. Nämnde vi utsikten och den unika miljön? Inte? Vi säger bara WoW! 

UPPDRAG

Vi söker ständigt efter nya utmaningar och fick kontakt med det här IT-bolaget. De gav oss en utmaning, att pitcha på deras årliga kickoff. När det är en, för oss helt ny kund är det extra viktigt att man är lyhörd och att kontaktpersonen på beställarsidan har tålamod när briefen skall tas fram.

Företaget kommer som sagt från IT-sektorn och temat för kickoffen var “Inspiration”. Kickoffen skulle genomföras i januari månad och platsen som valdes blev Münchenbryggeriet i Stockholm.

UPPLÄGG

Dagen inleddes med inspirationsföreläsningar och seminarier kring utvecklingen av den egna verksamheten.
Under eftermiddagen bröt vi upp konferensen och började att fokusera på teambuilding och nöjen. Nu var det dags för spännande aktiviteter i den skräddarsydda “Inspirationskampen”, där lagen fick tävla mot varandra och försöka bräcka de andra lagens rekord i en rad rafflande och roliga aktiviteter. Mycket skratt och hejarop!

Dagen rundades av med en fantastisk trerättersmiddag med underhållning och dans.

UTMANING

Att arrangera ett event för en helt ny kund innebär att man har en klurig nöt att knäcka, men även en stor och rolig utmaning att lösa. Vi arbetar med mycket återkommande kunder, vilket innebär att vi genom åren lärt känna dem och deras grupp. Vad funkar och vad är de viktigaste punkterna för just detta gäng. Saker som man får jobba sig fram till.

Då vi ställs inför en helt ny kund är det bara en sak som funkar, ett bra teamwork mellan oss som eventbyrå och beställaren. Kombinationen av vår erfarenhet och deras förväntningar ger ett resultat som är lyckosamt över tid.

Det här var det första av många event vi gjort för den här kunden.

Vi hjälper både små och stora företag att skapa affärer, utveckla personal och påverka marknader genom event och möten. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?