Vinn en häftig flygtur för dig och en polare!

Vi börjar med att gratulera förra tävlingens vinnare. Johanna Johansson på Snow Software, som liksom flera av er andra kunde det rätta svaret. Let’s Dance. Stort Grattis!

Fredagsfeeling!

Just så. Det är en ny grej vi tänkte köra med. Ja, förhoppningsvis ofta, eller i alla fall, då och då.
Upplägget är enkelt. Vi boostar en produkt eller ett ställe som vi gillar lite extra just nu och ni kommer att få chansen att tävla om produkter, middagar, övernattningar etc. därifrån.

 

Fredagens sköna feeling kommer från Bodyflight STHLM.  

Vertikala vindtunnlar har används till att testa aerodynamik av farkoster sedan tidigt 1900-tal. Den första kommersiella vindtunneln för mänsklig flygning öppnades år 1982 i Las Vegas. Där kunde både allmänheten och äkta fallskärmshoppare testa på den häftiga och annorlunda upplevelsen, och träna sina färdigheter i fritt fall på ett mer effektivt sätt. Idag finns 100-tals vindtunnlar i världen och fler byggs varje år. Upplevelsen är så unik att man gärna vill prova igen efter sin första flygtur.

Prova att flyga!

Vem har inte drömt om att flyga? Bodyflight är en kul och spännande upplevelse där du får känna på hur det är att flyga i fritt fall utan att för den delen riskera livhanken genom att hoppa ut från ett flygplan.

Bodyflight eller inomhusfallskärmshoppning (indoor skydiving) är både ett fritidsnöje och en träningsform. Känslan är den samma som att kasta sig ut från ett flygplan, men i en säkrare miljö. Bodyflight Stockholm i Bromma simulerar frifallshastigheter på upp till 300km/h, men som förstagångsflygare flyger du i hastigheter kring 200km/h.

Dags att styra upp årets julfest?

Tävla om en flygtur för dig och en polare!

Svara på den enkla frågan. Bodyflight STHLM är Sveriges första vindtunnel för inomhusflygning. Var i Stockholm ligger den?

 

Fyll i dina uppgifter nedan för att vara med och tävla. Skriv ditt svar under “Meddelande”.

Bodyflight i Stockholm

Genom att vara med och tävla så anmäler du dig även till vårt nyhetsbrev. Vi lottar ut en vinnare bland alla rätta svar. Vinnaren meddelas per mejl och annonseras på nästa Fredagsfeeling. Lycka till!

Exploatera mera på https://sv.bodyflight.se/

Kontakta oss på 08- 213 313 eller [email protected]