Sommarfest på takterrass

New York känsla!

Takterrass exklusivt i Stockholm. Mitt i city finns det några “hemliga” takterrasser som man kan abonnera exklusivt för grupper. Några är små, intima och passar bäst för den lilla gruppen som vill ha något trevligt med en exklusiv känsla. Men det finns även andra takterrasser i Stockholm, där man kan hålla event för större sällskap.
Vad sägs om att när ni anländer till festvåningen serveras ni ett glas rosé i den strålande eftermiddagssolen. Efter det blir det en härlig grillmiddag ute på terrassen. När ni sedan rundar av den härliga middagen och avnjuter en härlig dessert så förbereder sig en DJ eller ett band, på att se till att er fantastiska kväll fortsätter på ett härligt sätt.
Vi jobbar alltid med en back-up plan när det kommer till vädret. Ert event kommer att vara vädersäkrat. Antingen med regnskydd eller inomhusmiljöer som en plan B. Ni kan känna er trygga!  
sopra referens

“STOORT TACK för att ni fixat helgen så bra! Alla har haft jättekul och är supernöjda. Riktigt proffsigt och snyggt gjort av er!”

-Fanny Laurèn, Sopra Steria

“Tusen tack till ER för en lyckad tillställning!”

– Marie Börjesson, Cinnober

“Tack för igår, väldigt uppskattat från alla håll!”

-Micke Palmér, NetRelations

 

“Tack för fint uppstyrt event för oss igår.
Hade inte kunnat blivit mycket bättre, klockrent!”

-Sebastian Broms, Oakwood Creative

referens event

”Stort TACK till One Relation som trots kort varsel fick oss att känna lugn inför vår Sommarfest. Kommunikationen var utmärkt hela vägen. Maten och stämningen var i världsklass!”
-Miriam Nilsson, iProspect

Få offert