Sommarfest på Knivsöder

Hornstull är hett!

Sommarfest på Knivsöder i Stockholm! Alla vassa föremål har plockats bort och stadsdelen Hornstull på Södermalm är nu trendig, cool och hetare än någonsin förr.På en av knivsöders oaser till innergårdar har vi hittat en grym festvåning som man kan abonnera exklusivt för grupper.Stället är modernt renoverat i en industriell stil. På den härliga terrassen välkomnas ni med en svalkande sommardrink medan kocken står och grillar lite skönt kött. Kanske står en DJ och spelar lite trendiga beats medan ni minglar.
När det sociala och trevliga minglet rundats av, serveras ni sedan er middag inomhus. I de industridesigninspirerade lokalerna avnjuter ni en fantastisk grillbuffé, där köttet trancheras på plats av köksmästaren själv.
Efter middagen snurrar DJn igång sina spelare, eller varför inte ta in ett stökigt Coverband som ser till att dansen kan fortgå, in i den svenska försommarnatten…
sopra referens

“STOORT TACK för att ni fixat helgen så bra! Alla har haft jättekul och är supernöjda. Riktigt proffsigt och snyggt gjort av er!”

-Fanny Laurèn, Sopra Steria

“Tack för fint uppstyrt event för oss igår.
Hade inte kunnat blivit mycket bättre, klockrent!”

-Sebastian Broms, Oakwood Creative

referens event

”Stort TACK till One Relation som trots kort varsel fick oss att känna lugn inför vår Sommarfest. Kommunikationen var utmärkt hela vägen. Maten och stämningen var i världsklass!”
-Miriam Nilsson, iProspect

“Tack för igår, väldigt uppskattat från alla håll!”

-Micke Palmér, NetRelations

 

“Tusen tack till ER för en lyckad tillställning!”

– Marie Börjesson, Cinnober

Få offert