Sommarfest Familjedag

En familjedag är ett uppskattat event för företag i alla storlekar – det är ett trevligt sätt att visa sin personal att de verkligen är uppskattade. Det är också ett sommarfestalternativ som erbjuder en bra mix av aktiviteter och underhållning, vilket resulterar i att det finns något för alla.

Syftet med en sommarfest kan vara mer än att bara ha kul (även om det definitivt är en av fördelarna!). Det är ett sätt att samla personalen för en upplevelse som inte bara för dem närmare varandra, utan också belönar dem för sitt hårda arbete. 

Vad ingår?

Utifrån era förutsättningar skräddarsyr vi en familjedag. Det blir ett event som skall matcha era förväntningar. Att vi skräddarsyr garanterar att ni får en helt unik upplevelse.

Tumme upp eventbyrå

Är en familjedag rätt för ert företag?

Som förväntat på en rolig familjedag – rolig är bara förnamnet! Så blir det en dag fylld med aktiviteter och lek, som gjort för att släppa ut sitt inre barn. Med familjeaktiviteter så blir det en avslappnad atmosfär. Så om ni söker något som stärker sammanhållningen och skapar roliga minnen bland personalen, så är en familjedag rätt för er till årets sommarfest.

Vi förstår såklart att det är viktigt att alla känner sig inkluderade på en familjedag – inte alla har en familj eller en respektive. Därför är det extra viktigt att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter så att alla gäster kan välja att sysselsatta sig. Vårt fokus på sociala aktiviteterna medför att en familjedag blir som en givande teambuilding för hela företaget.

Nästa steg?

Som sagt, vi skräddarsyr en upplevelse utifrån just era förutsättningar. Även om vi  är kända för att skapa offerter snabbt. Försöker vi att säga – att ju mer tid ni ger oss desto mer tid kan vi ägna åt att planera ert event. Det betyder att ju tidigare ni hör av er, desto snabbare kan vi börja jobba med ert koncept.
Sommaren handlar ju om att koppla av. Så lämna själva planeringen till oss så att du kan fokusera på att njuta av solen! Kontakta oss för en offert!

“Tusen tack till ER för en lyckad tillställning!”

– Marie Börjesson, Cinnober

“Tack för igår, väldigt uppskattat från alla håll!”

-Micke Palmér, NetRelations

 

“Tack för fint uppstyrt event för oss igår.
Hade inte kunnat blivit mycket bättre, klockrent!”

-Sebastian Broms, Oakwood Creative

sopra referens

“STOORT TACK för att ni fixat helgen så bra! Alla har haft jättekul och är supernöjda. Riktigt proffsigt och snyggt gjort av er!”

-Fanny Laurèn, Sopra Steria

referens event

”Stort TACK till One Relation som trots kort varsel fick oss att känna lugn inför vår Sommarfest. Kommunikationen var utmärkt hela vägen. Maten och stämningen var i världsklass!”
-Miriam Nilsson, iProspect

Få offert