Sagolik sommarfest

Kliv in i en magisk sagovärld!

Sagolik sommarfest i Stockholm? På  Djurgården, precis vid vattnet och med en helt underbar utsikt över Nybroviken, Skeppsholmen och bort mot Södermalms norra strand, har ni en unik och magiskt festvåning med centralt läge.

Er kväll börjar med en trevlig fördrink på Sagotorget där ni får chansen att mingla medan vi väntar in alla gästerna. När alla kommit är det dags för er att hoppa på sagotåget, en resan du sent glömmer. Sagotåget tar dig in i Astrid Lindgrens värld och vi får följa med på en kort guidad tur i hennes underbara sagor. Villa Villerkulla är tågets slutstation, här väntar er en uppdukad festvåning med fantastiska panoramafönster ut över Stockholm. Allt man behöver för en trevlig sommarmiddag.

Kvällen fortsätter med god mat och dryck, därefter vankas det dans till ett cover band eller en DJ. Det här blir verkligen ett event som sticker ut i mängden – något att minnas för lång tid framöver!

“Tusen tack till ER för en lyckad tillställning!”

– Marie Börjesson, Cinnober

referens event

”Stort TACK till One Relation som trots kort varsel fick oss att känna lugn inför vår Sommarfest. Kommunikationen var utmärkt hela vägen. Maten och stämningen var i världsklass!”
-Miriam Nilsson, iProspect

sopra referens

“STOORT TACK för att ni fixat helgen så bra! Alla har haft jättekul och är supernöjda. Riktigt proffsigt och snyggt gjort av er!”

-Fanny Laurèn, Sopra Steria

“Tack för fint uppstyrt event för oss igår.
Hade inte kunnat blivit mycket bättre, klockrent!”

-Sebastian Broms, Oakwood Creative

“Tack för igår, väldigt uppskattat från alla håll!”

-Micke Palmér, NetRelations

 

Få offert