EVENTBYRÅ I STOCKHOLM

“Att ni lägger ner så mycket hjärta i detaljerna, uppskattar vi verkligen!” 

– Citat från nöjd kund

Eventbyrå i Stockholm

Raket eventbyrå Stockholm

En upcoming byrå med mycket erfarenhet och ett härligt go 

One Relation Events & Meetings som är en eventbyrå i Stockholm, är ursprunget från en av landets bästa och största konferensbokningsbolag. Med tonvis av erfarenhet om vilka lokaler som passar vilka event bäst, kombinerat med ett nytänkande inom event och konferensbranschen, har vi formligen stormat fram och skördat framgångar med lyckade och väl genomförda event sedan starten 2012. Vi är någon att räkna med!

Vi ser till de unika behoven hos den enskilda kunden

Ett event kan se väldigt olika ut, likaså människors uppfattning om vad ett event egentligen är.
Vi ser det så här: Oavsett om det handlar om att uppmärksamma en mindre händelse eller att skapa en oförglömlig upplevelse för hundratals gäster, så är ni alltid i fokus hos oss. Vi hjälper er med allt från det lilla enkla till det extraordinära och allt däremellan!

Det, mina damer och herrar, är vårt sätt att se på event!

Interna event

När ni samlar personalen för nöjen. En fest, en teambuilding, etc. När allt handlar om att stärka vi-känslan och visa att man är en bra, schysst och attraktiv arbetsgivare.

Kundevent

Stärk ert varumärke, stick ut bland konkurrenterna. Ta chansen att få träffa era kunder på riktigt, under avslappnade former.

Lanseringsevent

Låt världen veta att ni är redo! Allt är klart, men nu gäller det att berätta för alla…

Marknadsföringsevent

På med kycklingkostymen ut på stan och dela ut ägg till varenda människa. Ja, eller kanske inte riktigt. Men ni fattar grejen 😉

Tumme upp eventbyrå

Varför valde ni One Relation som er eventbyrå i Stockholm?

 

Vi ställde fråga till en ny kund.

-“Vi ville ha professionell hjälp med vårt årliga kundevent. Vi googlade och hamnar hos en av Stockholms största eventbyråer. Bad om en offert, tillbaka kommer en 30-sidig offert med kommunikationsramar och marknadsplattformsutveckling etc!? Men den var inget vi kunde hålla oss i när vi höll på att ramla av stolen över prislappen!
Jag frågade runt lite och fick ett tips av en gammal kollega, att kontakta One Relation. På den vägen är det. Ni blev verkligen rätt för oss – Rätt nivå hela vägen.”

Så, om det är så att ert nästa event behöver lite mer omtanke, men till en rimlig kostnad?
Då är ni på rätt plats – Välkomna till One Relation, er eventbyrå i Stockholm!

Några av våra kunder

Huawei Referens
referens brunnberg & forshed
Prodoc Referens
Cinnober Referens
Kontakta oss på 08- 213 313 eller [email protected]