Event DJ i Stockholm

NÀr du behöver en DJ som spelar pÄ just ert event i Stockholm, som lyssnar in publiken, stÀmningen och samtidigt hittar rÀtt approach för ert varumÀrke, er profil och era medarbetare eller kunder.

En DJ spelar musik i Stadshuset i Stockholms trappa

Event DJ

Ska du arrangera ett kundevent eller en konferens, en firmafest eller kickoff sÄ har vi erfarna DJs som kan sÀtta just den stÀmning ni behöver pÄ ert event.

Spelar musik alla dansar till – inget utrymme för ”creddiga” DJs med svĂ„ra musik
Alla vĂ„ra DJs har mĂ„ngĂ„rig erfarenhet frĂ„n alla former av dansgolv – frĂ„n mindre mingel till stora företagsevent. Men trots det Ă€r alla vĂ„ra event DJs i Stockholm prestigelösa, och sĂ€tter just era gĂ€ster i fokus för kvĂ€llen.

đŸ•ș Firmafest eller företagsfest
NÀr alla anstÀllda samlas Àr det en konstform att hitta rÀtt nivÄ och tillfredsstÀlla allas önskemÄl, dÀrför Àr vÄra event DJs i Stockholm alltid vÀldigt mÄna om att hitta rÀtt stÀmning och kÀnsla inför sÄvÀl som under er fest.

🍾 Kundevent och mingel
SĂ€tt rĂ€tt kĂ€nsla pĂ„ kundeventet genom att mĂ„lgruppsanpassa musik och stĂ€mning, oavsett om det Ă€r mingel i en lounge eller fest – eller bĂ„de och! Boka dĂ€rför en av vĂ„ra event DJs i Stockholm och garantera sen ett lyckat företagsevent.

🧑‍🎄 Julfest eller sommarfest
Ett par gÄnger om Äret vill man lÀgga lite extra krut pÄ att ha kul tillsammans pÄ jobbet. Men dÄ krÀvs det en bra fingertoppskÀnsla som gör att man kan hitta rÀtt balans för hela eventet och bygga upp en bra stÀmning som varar hela kvÀllen. HÀr har vÄra event DJs i Stockholm gedigen erfarenhet och som ett resultat av det och genom ett bra samarbete tillsammans med er som kund hittar vi rÀtt nivÄ.

đŸ’ƒđŸŸ Konferens och kickoff
En riktigt bra konferensdag har en början, en mitt och en avslutning! LÄt vÄra event DJs i Stockholm hjÀlpa er att skrÀddarsy ert upplÀgg och dÀrefter leverera en riktigt bra musikalisk final pÄ en lyckad dag.

đŸȘ© Företagsevent och scen DJ
Ska ni köra ett företagsevent för ert företag, era kunder eller era samarbetspartners sÄ krÀvs en snygg paketering. LÄt vÄra event DJs i Stockholm sÀtta rÀtt nivÄ pÄ er tillstÀllning. Genom att sÀtta rÀtt musik till mötesprogram sÄvÀl som till ert pausmingel och er efterfest.

🎉 Temafest
Varför inte sÀtta ett tema pÄ Ärets företagsfest eller konferens? Men dÄ Àr det viktigt att följa den röda trÄden hela vÀgen ut. VÄra event DJs i Stockholm Àr vana att sÀtta ihop en passande repertoar som lyfter ert valda tema ytterligare. Oavsett om ni valt ett tema som rock, 90s, Gatsby eller Tiki bar.

Ljud och ljus ingÄr alltid i vÄrt pris, kontakta oss med din förfrÄgan.