EVENT DJ I STOCKHOLM

Event DJ i Stockholm

När du behöver en DJ som spelar på just ert event i Stockholm, som lyssnar in publiken, stämningen och samtidigt hittar rätt approach för ert varumärke, er profil och era medarbetare eller kunder.
Ska du arrangera ett kundevent eller en konferens, en firmafest eller kickoff så har vi erfarna DJs som kan sätta just den stämning ni behöver.

Alla våra DJs har mångårig erfarenhet från alla former av dansgolv – från mindre mingel till stora företagsevent. Men trots det är alla våra event DJs i Stockholm prestigelösa, och sätter just era gäster i fokus för kvällen.

Pris från 4000kr ex. moms

Ljud och ljus ingår alltid i våra offerter.

Firmafest eller företagsfest

När alla anställda samlas är det en konstform att hitta rätt nivå och tillfredsställa allas önskemål, något som våra event DJs i Stockholm alltid är måna om att hitta inför såväl som under er fest.

Kontakta oss för DJ till firma/företagsfest

Kundevent och mingel

Sätt rätt känsla på kundeventet genom att målgruppsanpassa musik och stämning, oavsett om det är mingel i en lounge eller fest – eller både och! Boka en av våra event DJs i Stockholm och garantera ett lyckat företagsevent.

Kontakta oss för DJ till kundevent/mingel

Julfest eller sommarfest

Ett par gånger om året vill man lägga lite extra krut på att ha kul tillsammans på jobbet, och då krävs en fingertoppskänsla för att hitta rätt balans för hela eventet, och bygga upp en bra stämning som varar hela kvällen. Här har våra event DJs i Stockholm gedigen erfarenhet, och tillsammans med er hittar vi rätt nivå.

Kontakta oss för DJ till sommar/julfest

Konferens och kickoff

En riktigt bra konferensdag har en början, en mitt och en avslutning! Låt våra event DJs i Stockholm hjälpa er att skräddarsy ert upplägg och leverera en riktigt bra musikalisk final på en lyckad dag.

Kontakta oss för DJ till konferens/kickoff

Företagsevent och scen DJ

Ska ni köra ett företagsevent för ert företag, era kunder eller era samarbetspartners så krävs en snygg paketering. Lås våra event DJs i Stockholm sätta rätt nivå på er tillställning. Genom att sätta rätt musik till mötesprogram såväl som pausmingel och efterfest.

Kontakta oss för DJ till företagsevent/scen

Temafest

Varför inte sätta ett tema på årets företagsfest eller konferens? Då är det viktigt att följa den röda tråden hela vägen ut. Våra event DJs i Stockholm är vana att sätta ihop en passande repertoar som lyfter ert valda tema ytterligare. Oavsett om ni valt ett tema som rock, 90s, Gatsby eller Tiki bar.

Kontakta oss för DJ till temafest

“Vi var jättenöjda med musiken!!”

-Isabelle Polyzois, Nordea

Vi upplevde att alla inblandade, såväl personalen på båten, DJ och även bandet gjorde allt för att vi skulle trivas och få till den bästa festen. Tusen tack till ER för en lyckad tillställning och med hopp om att vi gör om det nästa år igen!”

-Marie Börjesson, Cinnober

“Vi har aldrig tidigare haft så bra dans som vi hade på julfesten – Kan vi boka samma DJ till höstens kickoff redan nu?”

-Ida Back, ACO Nordic

 Begär offert 

Ljud och ljus ingår alltid i vårt pris, kontakta oss med din förfrågan.